Kaarna

Kaarna on Oulun Hiirosessa sijaitseva toimintayksikkö, joka tarjoaa tehostettua palveluasumista ja palveluasumista mielenterveyskuntoutujille.  Henkilökunta on toimintayksikössä paikalla viikon jokaisena päivänä, myös yöaikaan.

Kaarnan asukkaat asuvat omissa vuokra-asunnoissaan, jotka sijaitsevat samassa kerroksessa ohjaajien toimiston ja asiakkaiden yhteisten tilojen kanssa. Henkilökunnan apu on lähellä ja asiakkaat voivat halutessaan viettää aikaansa yhteisissä tiloissa, ruokailla yhdessä sekä osallistua ohjattuun toimintaan.

 

Kysy lisää palveluistamme yksikön vastaavalta ohjaajalta ja pyydä esite!

Vastaava ohjaaja
Katri Hiltunen
p. 050 520 8838
katri.hiltunen@provesta.fi

Toiminnan tavoitteena on aktiivinen arki ja yhdessä tekeminen. Kuntoutusta suunnitellaan ja toteutetaan asiakaslähtöisesti ja yksilöllisesti, asiakkaan toimintakykyä ja voimavaroja huomioiden. Kaarnan asiakkailla on mahdollisuus osallistua Provesta Oy:n järjestämään päivä- ja työtoimintaan. Lisäksi asiakkaita tuetaan osallistumaan ryhmiin ja retkiin sekä talon ulkopuolisiin harrastuksiin.

Kuntoutuksen tavoitteet määritellään yhteistyössä palvelun tilaajan, asiakkaan ja asumisyksikön henkilökunnan kesken. Kuntoutusta ja asiakkaan toimintakykyä arvioidaan säännöllisesti.

Lisätiedot

Kaarna
Ruukinkuja 2 A 12
90250 OULU

p. 046 923 2925
kaarna@provesta.fi