Kielo

Asumispalveluja päihde- ja mielenterveyskuntoutujille

Kielo on päihde- ja mielenterveyskuntoutujille suunnattu 10-paikkainen asumispalveluyksikkö Kirkkonummen Masalassa. Asuinhuoneistot ovat vasta valmistuneessa kerrostalossa tavanomaiseen asuinympäristöön integroituneena. Asumispalveluyksikkö sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien ja palveluiden lähellä.

Asumispalveluyksikkö tuottaa asiakkaille yksilöllisesti räätälöityjä ja asiakkaan tarpeen mukaisia tukitoimia. Tavoitteenamme on mahdollistaa asiakkaillemme itsenäinen asuminen sekä aktiivisen ja mielekkään arjen toteutuminen. Tuemme asiakkaidemme kuntoutumista strukturoiduilla päivä- ja viikko-ohjelmilla, jotka suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaidemme kuntoutumisen tueksi. Kielon henkilökunta tekee tiivistä yhteistyötä asiakkaan ja hänen verkostonsa kanssa. Arvioimme arjessa aktiivisesti asiakkaan toimintakykyä, jotta tarjoamamme palvelu vastaa asiakkaan sen hetkistä tuen tarvetta.

 

Kysy lisää palveluistamme yksikön vastaavalta ohjaajalta ja pyydä esite!

Vastaava ohjaaja
Rosita Thil
p. 044 761 6379
rosita.thil@provesta.fi

Kielon henkilökunta on paikalla aamusta iltaan ja yöaikaan asiakkaillamme on mahdollisuus puhelimitse tapahtuvaan yöpäivystykseen.

Lisätiedot

Kielo
Vernerintie 8 A 3
02430 MASALA

p. 044 758 5338
kielo@provesta.fi