Tammi

Ohjattua asumista erityistukea tarvitseville

Tammi on vammaispalveluiden ja autisminkirjon henkilöille suunnattu asumispalveluyksikkö, joka sijaitsee Vantaan Tikkurilassa hyvien palveluiden ja kulkuyhteyksien läheisyydessä.

Asiakkaat harjoittelevat mahdollisimman itsenäistä elämänhallintaa itsemääräämisoikeutta kunnioittavan ohjauksen ja tuen turvin. Painopisteenä on monipuolinen asumiskuntoutus, jossa vahvistetaan asiakkaan toimintakykyä ja sosiaalisia suhteita. Kuntoutuksen tavoitteena on mahdollisimman itsenäinen elämä yksilöllisen tuen avulla omassa kodissa, joka on sijoitettu samaan kiinteistöön Tammen yhteisten tilojen kanssa. Henkilökunta on paikalla viikon jokaisena päivänä klo 07-21 välisenä aikana.

 

Kysy lisää palveluistamme yksikön vastaavalta ohjaajalta ja pyydä esite!

Vastaava ohjaaja
Anna Peltola
p. 050 350 4605
anna.peltola@provesta.fi

Asiakkaan kokonaistilanne kartoitetaan ja tiedon avulla rakennetaan tarpeenmukainen tuki. Asiakkaalle suunnitellaan yksilöllinen kuntoutussuunnitelma ja viikko-ohjelma, missä huomioidaan asiakkaan tarpeet, toimintakyky ja voimavarat. Yksilöllisesti suunnitellun tuen tavoitteena on auttaa asiakasta suoriutumaan arjessa mahdollisimman itsenäisesti ja samalla vahvistaa hänen omaa elämänhallintaansa ja valinnanmahdollisuuksia.

Lisätiedot

Tammi
Kielotie 4-6 B 53
01300 VANTAA

p. 050 307 6353
tammi@provesta.fi